10.3.13

All my people

Heiiih pitkästä aikaa :) Elikkääs oli sitte pakko alottaa tää bloggaaminen taas kerran :D Mulla siis on ollu ainakin 3 blogia tätä ennen. (TÄSSÄ ainut mikä on vielä jostain syystä tallessa,hävettää nuo kaikki vanhat postaukset mut whatever...) Tuntuu et ainaku poistan jonku blogin nii vähä ajan päästä on taas tehtävä uus..Jos nyt ees yrittäisin jaksaa kirjottaa tätä blogia jonku aikaa enkä poistaa heti viiko jälkee (mahtava ensivaikutelma muuten näi alkuu...)

Muttta asiasta perunaan.Voisin laittaa hiihtolomalta kuvia tänne.Kaikki ainaki näkee minkä tyylistä kuva materiaalia tänne on jatkossaki tulossa :D Eli ei mitää kauneinta katottavaa..
''kauneus on katsojan silmissä'' pätee tähän paremmin ku venäläinen 80v mummo seksimessuilla. Ja voi tätä paskan omaa kivaa läpän määrää..voiväsymys

Kuvat on sit ihan väärässä järjestyksessä koska en jaksa muistaa millon mikäki on otettu,mut enimmät on meiltä joku viikoloppu?
Kimmosta tuli joku arabialainen gay-muslimi

tässä iida taitaa raiskata virnestä


muru tykkää altaista...?♥

....

tässä näette esimerkin ruotsalaisista wannabe fruittari homoista + duckface ofc


yrittäsit ees

♥♥rakas ja häsky 'veli'

this pic will hit u like a yellow school bus



piisami iida♥

Mirkku hipelöi munaa,hehe paska juttu.
niin ja tiedoks kaikille henkilö koffipartapulimuna on siis Ville :)




Kesä tulee :)




poijjilla on perjantai lanit menossa.
pakko muuten sanoa että siinä vaiheessa ku on ainoo nainen talossa ja pojat tuo äxiboxin meille mua alkaa hieman pelottaa koska tiedossa on 10 tunnin lanit..

Topi vauhissa


so sexyyy

:DDDd itse kenoni

dear food,please love me always<3



VIRNESTÄ EI KIINNOSTA

Miika tykkää kameroista


alias tupi emäntä

aaws :)

Siinähä niitä sitte oliki :)
Teen varmaa heti tän perää uuen postauksen koska kello on 3 yöllä eikä mua väsytä yhtään ja kouluunki pitäs selvitä kuuen tunnin päästä...Morjestaa !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti